You are my sunshine

(gårs)Dagens outfit: Passionate about pink

 photo outfit_010513.jpg photo outfit_010513_2.jpgCardigan fra Stine Goya, top fra Only (gave), shorts fra Gina Tricot, sneakers fra Rebook og taske fra Gucci. Neglelak er “Glints of Glinda” (nude) fra O.P.I. og “When Monkeys Fly!” (glimmer) fra O.P.I.

Her ser I dagens antræk fra i går, hvor jeg var trukket i de sarte pink og rosa nuancer. Som jeg proklamerede i dette indlæg, så er jeg ret hooked på nude negle for tiden, men jeg peppede det nu op med en enkelt negl i glitter 😉

12 kommentarer

 • Uha, det er et lækkert outfit! Jeg elsker farverne, shortsene og den fluffy cardigan – SÅ fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den taske er bare så lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej
  Undskyld jeg lige spørger til noget helt andet end dit indlæg. Men leder med lys og lygte efter den BOYY bag du har med leopard. Ved du evt. hvor den kan købes, eller er du interesseret i at sælge din?
  Vh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Sara,
   Den er desværre fra en tidligere sæson, så den er ikke til at få i butikkerne mere. De har den i en grålig leopard i Zornig på FrB, måske det var noget? Skal det være den, som jeg har, kan du måske have held med at skrive til Boyy, de producerer gerne tidligere modeller – det ved jeg i hvert fald, at en anden læser har haft held med 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint!! Du er så god til at style de lyserøde farver, og de klæder dig bare super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] design, men jeg har aldrig følt et udtrykt behov for at eje noget fra mærket selv, før jeg så dette helt fantastiske outfit, som Maria fra Mode med Mere flashede forleden. Der gik ca. 5 sekunder, fra den skønne gammelrosa […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Er toppen fra ONLY en ny eller gammel sag? Den er superfin nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] design, men jeg har aldrig følt et udtrykt behov for at eje noget fra mærket selv, før jeg så dette helt fantastiske outfit, som Maria fra Mode med Mere flashede forleden. Der gik ca. 5 sekunder, fra den skønne gammelrosa […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You are my sunshine