Søndagssang: Razorlight - In the Morning

Nail it

 photo opi-oz.jpg
Jeg bliver lige nødt til at dele min seneste negle-besættelse med jer – nemlig denne fine kollektion fra O.P.I. Den er inspireret af og lanceret i forbindelse med filmen “Oz The Great & Powerful” og består af de mest sarte, cremede nuancer af hvid, nude og pink, som kan kombineres på kryds og tværs med nogle magiske glitrende lakker i hvid, guld og sølv.

I kan se HER, hvor jeg har kombineret den nude “Glints of Glinda” med den guldglitrende “When Monkeys Fly!” på ringfingeren, og jeg er slet ikke færdig med at afprøve nogle forskellige looks – måske noget glimmer, der drysser ned fra spidserne? Hvis I skal til bryllup – eller måske endda selv skal giftes – ville jeg helt sikkert tage et kig på denne kollektion, da farverne er så sarte, romantiske og alligevel festlige 🙂

I kan bl.a. købe kollektionen hos BeautyBay.

Hvilken neglelak-kollektion er din favorit pt.?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Razorlight - In the Morning