Tie-dye & stripes

Sommerstrik

 photo selected_cardi.jpgTie dye-cardigan fra Selected Femme

Nu når den danske forsommer er tilbage, som vi kender den, så er jeg blevet endnu mere lun på denne oversize cardigan fra Selected Femme, som jeg har luret på i et stykke tid. Jeg elsker farven og printet, som er perfekt til mit elskede mønstermix – måske med striber som i det foregående indlæg 😉 Og så synes jeg også, at stylingen af cardiganen er ret så inspirerende: En printet tee, casual shorts og et par lyse ankestøvler – ærgerligt, at de lange, brune ben ikke følger med 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tie-dye & stripes