Så pæn, så pæn!

Søndagssang: Razorlight – In the Morning

razorlightKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

I dag cyklede hr. kæreste og jeg ud til den lokale planteskole, og nu er her lidt finere og grønnere i lejligheden – jeg har ikke de mest grønne fingre, men jeg håber, at jeg kan holde liv i de planter, vi har nu 🙂 Da vi kom hjem, faldt jeg i søvn (det må være al den friske luft!), og nu skal der lige ryddes lidt op og laves andre søndagssysler. Jeg lover, lover, at der kommer en “5 favoritter”-video næste søndag 😉 Rigtig go’ søndag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så pæn, så pæn!