Dagens outfit: Plastret til i paisley

Sponseret indlæg: Vind for 2.000 kr. shopping hos brandfair.com

brandfair-konkurrenceSkjorte fra Maison Scotch, bukser fra Gestuz, nederdel fra Gestuz og cardigan fra Whiite

[Sponseret indlæg]

Jeg lovede jo, at der ville komme en konkurrence op på bloggen, og jeg skal beklage forsinkelsen – min kæreste kom nemlig en dag tidligere hjem fra Kina, så I skulle have set min totalt overraskede og målløse mine, da jeg låste mig ind i vores lejlighed, og han sprang frem og råbte “Surprise!” 🙂

Men tilbage til konkurrencen: En heldig læser kan nemlig vinde et gavekort på 2.000 kroner til BrandFair.com, og det er jo en perfekt mulighed for at gøre garderoben sommerklar eller finde kjolen til sommerbryllup, hvis man skal til det 😉 BrandFair.com forhandler lækre mærker som Maison Scotch, Whiite, Gestuz, Bruuns Bazaar og mange flere!

Sådan deltager du
1) Vælg dit absolut favorit-item blandt BrandFair.com‘s varer, og link til det i kommentarfeltet. Husk at angive en korrekt mail-adresse – det er kun mig, der kan se den, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

2) Tilmeld dig BrandFair.com’s nyhedsbrev HER.

I kan deltage indtil lørdag den 1. juni klokken 15, hvor jeg trækker en vinder.

Held og lykke til alle, der deltager 🙂

[Sponseret indlæg]

179 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Plastret til i paisley