Jomfruhummer grillet i ovnen med hvidløg og persille

Summer lovin’: Om serum og solcreme

 photo serumsolcreme.jpgJaaaa, den skulle jo komme! Den store, løftede pegefinger om, at I skal huske solcremen, nu når forårssolen for alvor brænder igennem. Nej, det er ikke sjovt at smøre sig ind i det fedtede stads, men det er altså heller ikke sjovt at få rynker, pigmentforandringer eller hudkræft 😉

Da jeg i januar var i Vietnam og dets 30+ grader, droppede jeg min sædvanlige hudpleje-rutine – som I kan læse om HER – og nøjedes med disse to produkter. Jeg synes tit, det kan blive en fedtet affære med først at smøre dagcreme på og så solcreme, men hvis man erstatter dagcremen med en ultrafugtende serum, og så kommer solcreme ovenpå, så er det som om, man slet ikke har noget på huden.

Chanel har lavet en rigtig god hudpleje-serie med fokus på fugt, fugt og atter fugt, og jeg er især svært glad for serummet. Den har en let, kølende konsistens og er bare sååå lækker at påføre, og så fugter den super meget – og det synes jeg tit, man har ekstra meget brug for, når man får sol. Med en pris på 580 kroner er Hydra Beauty Sérum en investering, men tag et kig på den, hvis I fx er i lufthavnen 😉 Jeg er desværre lige løbet tør, snøft! Nu har jeg dog lige fået fingrene i en prøve af det meget hypede BioEffect EGF-serum, som jeg vil prøve, inden jeg kaster mig over Chanel igen 😉

Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 fra Kiehl’s er mit drug of choice, når det kommer til solcreme til ansigtet. Jeg er afhængig af det skidt, og har klemt og smurt mig gennem maaange tuber. Den føles som en helt almindelig let dagcreme, og er så nem at smøre ud – og vigtigst af alt: Den fedter ikke! Fås til 220 kr. i Magasin – og igen, så er der lidt at spare i lufthavnen 😉

Hvad er jeres hudplejerutine om sommeren?

2 kommentarer

  • Signe

    Den lyder interessant, den Kiehl’s creme. 😀 Kan den bruges under makeup, uden at fedte?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jomfruhummer grillet i ovnen med hvidløg og persille