Sponseret indlæg: Helena Christensens bedste brilletips

Welcome to my walk-in

walkin_1 photo walkin_1a.jpg photo walkin_2-1.jpg photo walkin_3-1.jpg photo walkin_4.jpg photo walkin_5.jpg photo walkin_6.jpg photo walkin_7.jpg photo walkin_8.jpgJeg tænkte, at det måske var på tide for jer at se, hvor langt jeg er nået i projekt walk-in closet 🙂 I fik et sneak peek tilbage i december, så ja, det er ikke her på matriklen, at vi rykker hurtigst… Der er andre ting i vores lejlighed, der er blevet prioriteret højere – både tidsmæssigt, men i den grad også økonomisk 😉

Meget apropos at være økonomisk så er en del af det “genbrug”, forstået på den måde, at jeg faktisk bare har brugt møbler fra vores gamle lejlighed – fx er sko-reolen en reol, der plejede at stå på vores soverværelse, og hylderne over sminkebordet og garderobestangen plejede at hænge i vores køkken. Så har jeg suppleret op med nogle nye køb fra Ikea. Faktisk er det hele fra Ikea, minus skamlen – men den fortæller jeg mere om senere 😉

Mit walk-in er et ret smalt rum, så det er ikke helt nemt at fotografere, men i hjørnet står der en kommode (denne fra Ikea). Låget kan flippes op, og på toppen har jeg en masse smykker liggende. Det er rart at have det hele liggende på display, så jeg husker at få det brugt 🙂 I skufferne har jeg så solbriller, strømper, strømpebukser, undertøj, og de to nederste skuffer er til makeup, der venter på at blive testet, eller som jeg ikke bruger så tit.

Ved siden af kommoden står der en garderobestang (denne fra Ikea), der fylder det meste af den ene væg: Her hænger jeg små jakker, kjoler og finere nederdele. I bunden af garderobestangen har jeg en klar, stor plastikboks stående, hvor de toppe, kjoler og nederdele, jeg går mest i, ligger foldet sammen. Ligeledes har jeg en klar, stor boks stående på højkant ved siden af garderobestangen, hvor jeg opbevarer al min strik. Over garderobestangen og kommoden har jeg hængt hylder, hvor der ligger mere tøj foldet sammen i bunker og nogle æsker med tingel-tangel.

Langs den modsatte væg har jeg et sminkebord (dette fra Ikea), hvor der hersker behersket kaos 😉 Jeg har en masse glas stående, hvor der er pensler – de rene og snavsede hver for sig, så jeg ved, hvilke der snart skal vaskes. Der kan også være virkelig meget make-up i skuffen under bordpladen, skulle jeg hilse og sige – jeg er fan 🙂

Til sminkebordet har jeg en lille skammel, som min kæreste fandt på den blå avis, og som jeg selv har spraymalet neonorange. Oprindeligt drømte jeg om en skammel fra Tom Dixon (se indlægget HER), men den er lidt for dyr, så dette er en meget go’ løsning. Desuden er denne smallere og højere i silhuetten end den fra Tom Dixon, hvilket gør at den fylder mindre i det allerede lille – og meget fyldte – rum, og så kan jeg også bruge den til at nå ting, der ligger lidt for højt oppe 😉

Efter toiletbordet er der et lille rullebord (dette fra Ikea), hvor der står cremer, hårprodukter, hårtørrer, hårbørster etc. For jer, der som mig ikke er crazy hoardere, ser det nok lidt rodet ud, men det er bare min erfaring, at det hele skal ligge fremme på display, før jeg får det brugt 😉 Over sminkebordet og rullebordet hænger der også en hylde, hvor der er plads til lidt poser og æsker.

Efter rullebordet er der en skoreol, der nærmest går helt til loftet (det er denne reol med overreol på). Her er der plads til de fleste af mine sko, men vinterstøvlerne er lige kommet på loftet, så der er lidt rotation på den, alt efter om det er sommer eller vinter.

I vindueskarmen har jeg så en masse nips – jeg elsker nips, men det gør min kæreste desværre ikke, så det er her, jeg lever nipsedrømmen ud 😉

En af de bekymringer, som mange har ved et walk-in, er, om ting ikke bliver støvede og solblegede. Mht. til støv, så bruger jeg mine ting så tit, at der ikke rigtig når at samle sig de store støvbunker. Ellers er det ikke værre, at jeg lige kan svinge støvsugeren langs hylderne og fladerne, mens jeg alligevel er inde for at støvsuge gulvet. Mht. til solblegning, så kan I måske se, at jeg har et mørklægningsgardin hængende (faktisk er det de gamle ejere, der har ladet det hænge), og det kører jeg ned, når den værste sol står ind.

Det eneste, jeg mangler i mit walk-in, er en opbevaringsløsning til alle mine tasker. Pt. ligger de bare i deres dustbags i bunden af garderobestangen. Jeg tænker lidt at hænge et par knager op ved siden af skoreolen eller en knagerække bag døren – nu må vi se, hvad det bliver til 😉 Indretning er jo tit sådan noget, man løbende justerer på og ændrer i, så jeg tror nok aldrig, at jeg bliver helt tilfreds eller færdig. Kender I ikke det?

 P.S. Der er også rigtig mange, der har efterlyst en room tour-video, men da min kæreste er stukket af til Kina med det kamera, der kan filme, må jeg filme den, når han (og kameraet) er tilbage i weekenden 😉

41 kommentarer

 • Kristina

  Hvor ser det fint ud 🙂 Hvor er robottens fine glaskuppel fra? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kan man jo godt lige blive lidt misundelig over… 🙂

  Bare sådan af ren nysgerrighed – hvor stor en lejlighed/hvor mange værelser har I, siden din kæreste sådan er gået med til at du har walk in? Han kunne vel også have lyst til sit at få “sit eget”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi har en 4-værelses på knap 90 kvm 🙂 Og min kæreste har skam også “sit eget” – vi har et skab, der fylder hele væggen på vores soveværelse, og der kan alle hans ting være 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hold da op, hvor har du formået at sætte dit eget præg på det, det ser rigtig hyggeligt ud. Og jeg synes det er en rigtig sjov måde, du har valgt at bruge serveringsvognen fra Ikea på. Jeg tænkte godt lidt selv på at købe den, men vidste ikke helt, hvordan jeg skulle bruge den – nu har jeg i hvert fald fået lidt ideer 🙂

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Er glad for, at du er blevet inspireret 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit walk-in closet ser virkeligt fantastisk ud, og utroligt hvordan du kan få plads til så meget, på utroligt lidt plads. Jeg havde selv udset mig et langt større et af slagsen, men måske er din løsning endnu bedre, da det virker mere hyggeligt og hjemmeligt, så man virkelig får lyst til at være der i længere tid, end bare når der lige skal lægges make-up og findes tøj frem til dagen efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Jeg nyder virkelig også at sidde derinde og dulle den, som min kæreste kalder det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eij hvor jeg ELSKER dit Walk in!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Åh, hvor er det dog smukt! er slet ikke misundlig…. 😉

  Vil du ikke snart filme en make-up samling? 😀 jeg eeeelsker skønhedsgrej, og elsker at blive inspireret! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det! Et walk-in er jo sådan noget enhver pige drømmer om. Lige nu må jeg dog slå mig til tåls med et tøjstativ og en Ikea-reol til mig tøj. Skal have sparet sammen til et garderobeskab, sådan alt mit tøj pænt kan komme på bøjler… Det store spørgsmål er så, hvordan man får transporteret et garderobeskab fra Ikea hjem til Vesterbronx… yayks 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, der må du enten få leveret eller låne dig til bil og trailer 😉 Jeg har selv transporteret to store Pax-skabe med skydelåger til Amager – det gør jeg ikke igen foreløbig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HOLD KÆFT et lækkert dullerum, Maria! 😀 Jeg er meget misundelig. Er meget imponeret over så fint og stilrent det ser ud, selvom der er mange ting. Du må kunne sidde derinde for evigt og nørde med makeup og neglelak og kigge på pænt tøj. SMUKT!
  Jeg er fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Ja, der bliver tilbragt mange dullegrejsstunder derinde 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fedt, så god ide med skamlen. tænker at jeg vil tyvstjæle den ide 🙂 hva med spejlet på sminkebordet, hvor er det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • snyd, snyd, snyyyyyyd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, tro mig, det er en drøm, der er gået i opfyldelse 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Maria. Er helt forelsket i den skammel – så fed farve!! Kan du fortælle hvilken slags maling du har brugt (mærke, farvekode el. andet)?
  VH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint og dejlige billeder. Er helt vild med din skammel. kan man købe neon spray i panduro og sådan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har købt neon spraymaling i den lokale farvehandel, de er også rigtig gode til at vejlede 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schou Jönsson

  Wauw! Det er virkelig godt og kreativt tænk! Jeg er virkelig misundelig! Næste gang jeg og min kæreste flytter skal jeg også have et walk in! Der er så meget inspiration at hente hos dig med hensyn til opbevaring af tøj og sko og indretning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Jeg håber, drømmen om et walk-in også går i opfyldelse for dig en dag 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Wow, sikke en drøm af et walk-in closet! Gid jeg ejede det og alt hvad det indeholder 😉 Forresten, så må det have taget vildt lang tid at lave indlægget, men tak for at du gjorde det alligvel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Og så galt var det nu ikke at lave indlægget 😉 Så blev jeg også tvunget til at rydde lidt op, hahaha 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert! Er vildt misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ih så super fint! Ville lige høre om hvor høj den skammel egentlig er? (hvis nu man selv lige fik en herre god ide med at gøre det samme;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nu har jeg lige været inde og måle med tommestokken, og den er 50 cm høj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  ELSKER din skammel!!!! Må straks ud og have fat i samme spraymaling, er nemlig så heldig at have en skammel herhjemme der kunne bruge nyt liv. Har du slebet din skammel inden du malede den? Og nøjagtig hvor har du købt farven? Er desuden overhovedet ikke det mindste misundelig på det lille paradis du har skabt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er vild med den lille robot. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Puh ha, er nu gået igang med projekt skammel. Har slebet den for gammel maling og grundet den, med en hel spray og synes faktisk den stadig er lidt skjoldet? Havde du også problemer med at få sprayen til at række, eller er det bare mig der har forkert teknik? Er jo lidt bange for at den orange der skal ovenpå også bliver skjoldet..? Det ville jo ikke være pænt:( Tusind tak fordi du er så sød at svare og hjælpe os “efterabere” med at gøre dig kunsten efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg sleb ikke al den hvide maling på, der var der i forvejen… Jeg sleb den bare, til den var jævnt hvid, hvis det giver mening? Så hvis du har slebet den helt ned, så skal den nok have mere grunder, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] glas // Inspiration billed 1 // inspiration billed 2 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Helena Christensens bedste brilletips