Worth a shot

You are my sunshine

 photo gucci_sunshine.jpgI får lige et lille preview af dagens outfit med et nyt køb: Nemlig denne smukke taske fra Gucci, som jeg lige har købt i Collage i Illum. Længe har jeg sværmet om Disco-tasken fra Gucci, for formen er så fin og anvendelig, problemet er bare, at der simpelthen er så mange fine farver at vælge mellem! 😉 Og så var der også lige det med, om den skulle være med et stort logo eller microguccisima-printet. Normalt er jeg ikke en logo-pige, men jeg synes faktisk, at dette ligner et rigtig fint print, der ikke oser af logo, sådan lidt barok-agtigt med krummelurerne. Og så er der jo farven, åh farven… Jeg kunne simpelthen ikke stå for den pudderrosa, som passer perfekt til min forårsgarderobe 🙂 Og, og, og! Kvasten med bambus, så fin, så fin <3 Jeg kunne blive ved med at fortælle om dens fortræffeligheder på den helt forårskulrede måde 😉 Havde virkelige aldrig troet, at jeg nogensinde skulle købe en Gucci-taske, men denne er såååå fin, og jeg kan ikke lade være med at kigge helt forelsket på den.

Taskens stylenavn er faktisk sunshine, og det er jo meget passende, for nu skal sunshine og jeg ud og nyde solskinnet 😉

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Worth a shot