Fra hell no til ku' godt

Dagens outfit: Sommer

 photo outfit_030613_1.jpg photo outfit_030613_2.jpg photo outfit_030613_3.jpg photo outfit_030613_4.jpg photo outfit_030613_5.jpgTee fra Zoe Karssen, nederdel fra Custommade, bælte fra Topshop, sandaler fra Koné og taske fra Alexander Wang

Jeg er lidt hoppet på en af mine kollegers approach til, at hvis man klæder sig efter, at det bliver godt vejr, så bliver det også godt vejr! 🙂 At jeg så lige nu er lidt i denial over, at jeg er ved at blive lidt småforkølet er en helt anden sag 😉 Men i dag var vejret altså til, at jeg skulle lufte mine fine sandaler fra Koné, de er sååå smukke og tilmed rare at gå i – what’s not to like?!

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra hell no til ku' godt