Wontons til flere dage

Dagens outfit: That dress again

 photo outfit_060613_1.jpg photo outfit_060613_2.jpgKjole fra Prim I Am, cardigan fra COS, sko fra Friis & Co. (gave) og taske fra Alexander Wang

Hej på bloggen! Er I alle sammen ude og nyde solskinnet? Hvis I er, så håber jeg da, at I lige kigger forbi min blog, når I kommer ind igen 😉 I går havde jeg en fridag, så det er lige til at overskue at skulle på arbejde i morgen, og så er det weekend fyldt med rare planer 😀

6 kommentarer

 • Hold nu op hvor er den bare fed den kjole. Det ser rigtig godt ud til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er bare SÅ lækker!! Og så er den i øvrigt stylet til perfektion – som altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, den kjole .. sååå lækker! 🙂
  Jeg overvejer stærkt selv, at købe den taske du har på, Alexander Wangs Brenda bag. Hvor købte du den og hvor meget kostede den? Gør du noget specielt for at “pleje” den og er det bare lyset eller er den rent faktisk sådan lidt blålig? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Ida,
   Jeg købte den i Notabene, hvor den dengang stod til 5.100 kr. – kan se, at der har været en lille prisstigning siden… Jeg imprægnerer den bare med en spray, ellers gør jeg ikke noget for at vedligeholde den 🙂 Min taske er blå med sort piping, så det er ikke lyset, der driller 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wontons til flere dage