Honning- og sojaglaserede andelår med kokosris

Dagens outfit: Yellow & lace

 photo outfit_170613_1.jpg photo outfit_170613_2.jpg photo outfit_170613_3.jpg photo outfit_170613_4.jpgStrik fra By Malene Birger, bukser fra H&M, sko fra New Yorker, taske fra 3.1 Phillip Lim og ringe fra Accessorize

Jeg håber, I har haft en fabelagtig weekend, for det har jeg 🙂 Fredag droppede hr. kæreste og jeg vores respektive planer for bare at være hjemme, hvilket var rigtig rart 🙂 Lørdag havde jeg mine tre søstre over til lækker brunch, og om søndagen fik jeg gjort rent, vasket tøj og renset makeup-pensler – alle tre var meget tiltrængt 😉 Om aftenen tog jeg så min kæreste i hånden og i biografen for at se “The Great Gatsby” – må indrømme, at jeg ikke var synderligt imponeret… Synes, det var mere pæn indpakning end reelt indhold, hvis det giver mening? Og ja, så var den weekend ligesom gået uden synderligt meget blogging 😉

Men nu er jeg tilbage i lidt mere vant blogger-tempo 🙂 Her ser I mit outfit fra i dag, hvor jeg har en ny strik fra By Malene Birger – købt på udsalg 😉 Generelt er jeg ret så vild med By Malene Birgers sommer-kollektion, der nu er kommet på udsalg: Masser af farver, prints, pæne kjoler og matchende silkesæt – kunne købe mig fattig 😉

Nu må jeg smutte igen, for jeg skal ud og paddle surfe med en kollega her til aften. Jeg håber ikke, vandet er for koldt!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honning- og sojaglaserede andelår med kokosris