Designertasker på udsalg

Dagens outfit: Yellow on a rainy day

 photo outfit_190613_1.jpg photo outfit_190613_2.jpgCardigan fra Selected Femme, kjole fra Carven, sko fra H&M og taske fra 3.1 Phillip Lim. Neglelak er “I Theodora You” fra O.P.I.

I dag hoppede jeg i min elskede kjole fra Carven – det burde jeg altså virkelig gøre noget oftere: Farven gør mig ustyrligt glad, og så er draperingerne skønne 🙂 Jeg havde også kjolen på nytårsaften, men den kan sagtens bruges til hverdag med en chunky cardigan og wedges.

Faktisk har jeg lige klikket endnu en draperet Carven-sag hjem på udsalg, som jeg glæder mig til at modtage og prøve på – har længe savlet over den, og så er det jo kun rart, at man kan nuppe den på udsalg 😉 Men NU må det vist også være nok udsalgsshopping for mig i denne omgang, ahem…

2 kommentarer

 • Momo

  Hvor er du fin! Ved du om kjolen stadig er til at få fat i nogen steder? 🙂 Sælger du egentlig ud af din garderobe en gang i mellem? I så fald venter jeg gerne med tålmodighed til du bliver træt af denne kjole, selv om det nok aldrig sker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har desværre ikke set kjolen til salg nogen steder… Det er meget sjældent, jeg tager mig sammen til at sælge ud, men det kan jo være, det sker 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designertasker på udsalg