Dagens outfit: Mønstermatch

Designertasker på udsalg

 photo ss13_bags_sale.jpgGul Brenda fra Alexander Wang hos Nathalie Schuterman // Sort-hvid medium Pashli fra 3.1 Phillip Lim hos FarFetch // Mønstermiks- taske fra Kenzo hos NAP // Pytonprint og neongul Falabella Large fra Stella McCartney hos NAP // Gul PS1 Medium fra Proenza Schouler hos Holly Golightly // Blå clutch fra Matthew Williamson hos NAP // Pastelpink Mini Atlantique fra Reed Krakoff hos FarFetch // Babypink vintage-taske fra Chanel hos ShopBop // Rød og sort PS1 Medium fra Proenza Schouler hos Browns // Leopardprintet Falabella Mini fra Stella McCartney hos MyTheresa // Sort vintage Birkin fra Hermés hos Matches 

Jeg har surfet nettet tyndt for at finde nogle fine designertasker på udsalg, og her får I favoritterne. Nogle af dem er der ikke de helt vilde procenter på (endnu), men når vi er oppe i dette prisleje, så er lidt også godt 😉 Jeg har før været lidt hooked på en gul taske, og det er vist nu, man skal slå til på den front, og så er de pink tasker fra Reed Krakoff og Chanel sååå fine!

Har I gjort jeg nogle fordel- og fabelagtige taskekup under udsalget?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mønstermatch