Søndagssang: Beyoncé - Love On Top

Fra hell no til ku’ godt

 photo birkenstock.jpgJeg har altid forbundet Birkenstock-sandaler med noget mere fodformet end fikst, men se så lige Tikkie, Frede og Katrine i sandalerne, og så kan man jo straks forestille sig selv worke dem!

Hvis I også er hooked, så kan de købes hos Sarenza.

10 kommentarer

 • Anne-Sophie

  Haha. Jeg har det på præcis samme måde. Jeg drillede min mor så meget med, at hun havde dem, da jeg var yngre. Og nu må jeg æde mine ord. Jeg tror i hvert fald, at jeg bliver nødt til at bestille et par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh ja, den med at æde sine ord er aldrig go’ 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke den eneste! Jeg regner også med at de snart finder vej hjem til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tror efterhånden, de er ret så populære 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid været vild med Birkenstocks, og nu skal jeg helt klart have mig dette par. Men jeg er i tvivl om jeg skal tage den shiny i lak eller en mat i læder? (begge sorte)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er jo en smagssag – jeg synes begge modeller er fine. Jeg er dog personligt mere til lak, da de lige får lidt mere kant 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må ærligt sige at jeg ikke synes de er fede, flotte eller noget bare fordi der er nogle kendte eller nogle bloggere der har dem på, MEN jeg skriver også kun denne kommentar fordi jeg i dag har set et link til eBay hvor du måske kan finde dem billigere:
  http://ebayguf.blogspot.dk/2013/06/billige-birkenstock-sandaler.html
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er helt ok at mene det 🙂 Og tak for tip!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Beyoncé - Love On Top