Solcreme fra Chanel

(Gårs)Dagens outfit: Hey girl!

 photo elfparty.jpgPailletcardigan fra Mango, top fra Vero Moda (den er på udsalg HER – affiliate-link), bælte fra Topshop, nederdel fra Custommade, sandaler fra Koné og taske fra Alexander Wang

Jeg beklager stilheden fra min side – der har været planer plottet ind i kalenderen hver eneste dag i denne uge, og det fortsætter ugen ud. I går var jeg til sommerfest hos E.L.F., og som I kan se, så var der fornemt besøg 😉 The Gos og jeg havde ikke helt fået koordineret outfits, så jeg var nok en spraglet kontrast i tie dye, dip dye og pailletter til hans skarpe suit 😉

Billederne er fra e.l.f. Cosmetic Danmarks Facebook-side.

2 kommentarer

  • Stine

    Hvor har du købt din taske? 😉 altså i en fysisk butik eller på nettet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solcreme fra Chanel