Instafood
Udover tøj og dullegrej så går jeg også meget op i mad, og det skinner helt sikkert igennem på min Instagram-konto, hvor du kan følge mig under brugernavnet modemedmere 🙂 Både hr. kæreste og jeg er glade for at lave mad, og så kommer min yngste lillesøster også forbi i ny og næ med hjemmelavede flødeboller, hvilket jeg bestemt ikke brokker mig over 😉 Derudover er der også en megagod kantine på mit arbejde (det er dér crème brûléen er fra), og så kommer jeg jo også ud til en del events, hvor der bliver serveret lækker mad!
Jeg er ikke sådan én, der tæller kalorier og slår mig selv oveni hovedet, hvis jeg spiser kage, men jeg går op i gode råvarer og så vidt muligt at lave maden fra bunden, så jeg ved, hvad der er i 😉 Selvom det nok fungerer for andre, så kan jeg bare ikke se mig selv spise palæo, raw, LCHF, og hvad alle de andre trendy kure hedder – jeg går mere ind for at lade kroppen få det, den vil ha’ (med måde, jovist), og så finder den et naturligt leje for, hvad den craver. Hvis man fx forbyder sig selv at få chokolade, så ender det tit med, at man i desperation kværner en hel plade i et svagt øjeblik, men hvis man derimod giver sig selv lov til at spise chokolade, så spiser man måske et par rækker og lægger resten væk til en anden god gang. Jeg ved selvfølgelig godt, at ikke alle har det sådan, men det fungerer for mig – og sådan er det jo her i livet: Noget fungerer for nogle, mens andre kører en helt anden stil 😉
Det var lidt random tanker om mad fra min side… Er der andre madglade derude? Hvad kan I li’ at lave af mad, og hvad er jeres “madfilosofi” her i livet?
Du har et rigtig fornuftigt syn! Selv ville jeg ønske, jeg kunne tænke helt som dig, men er desværre lidt for god til nogle gange at få lidt dårlig samvittighed. Men spiser sundt hver dag, og også en smule usundt alligevel en gang imellem, så skal bare lære, at det er i orden. For når basen er god, så er der jo plads til små udskejelser, ja 🙂