Shrimp cakes aka rejedeller

Søndagssang: Beyoncé – Love On Top

love on topKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

En rar weekend med solskin, picnic, cykeltur og is er ved at være ved vejs ende, og jeg slutter af på hyggeligste vis, når mine to søstre kommer over og spiser won ton-suppe her til aften. Det er vist meget passende med lidt at varme sig på, når vejret er blevet lidt mere gråt 😉

Beyoncé-feberen hærger stadig hos mig, så I får lige endnu en sang fra hendes hånd, og så må jeg se, om jeg ikke kan diske op med en 5 favoritter-video i næste uge 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shrimp cakes aka rejedeller