Instafood

Sponseret indlæg – (fre)Dagens outfit: Pink + pyton

 photo outfit_070613_1.jpg photo outfit_070613_2.jpg photo boozt-pink-python.jpgKort cardigan fra Custommade // Lang cardigan fra EDC by Esprit // Top med slangeprint fra B.Young // Nederdel fra Whyred // Sandaler fra Billi Bi // Tee fra Selected Femme // Quiltet taske med kæderem fra Pieces // Taske fra Friis & Co.

[Sponseret indlæg]
Jeg tænkte lige, at jeg ville vise jer et styling-forslag til de übercool sandaler fra Billi Bi, som jeg har fået af Boozt.com 🙂 Og her ser I, hvad jeg havde på i fredag, hvor solen skinnede noget så dejligt 🙂 Jeg havde valgt at matche sandalerne med min flæsede nederdel med slangeskindsprint fra H&M, og for at skabe kontrast til det rå slangeprint har jeg tilsat pink i form af min cardigan fra H&M og taske fra Gucci. Pink og pyton er nu en meget go’ kombi, hvis I spørger mig 😉

Indlægget indeholder affiliate-links

[Sponseret indlæg]

4 kommentarer

 • Jeg er vild med dit outfit 🙂 Det er virkelig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  kan man stadig få nederdelen i H&M? 🙂 den er fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det tror jeg bestemt, du kan 🙂 Det er bare fra det helt normale H&M mærke 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instafood