Dagens outfit: That dress again

Sponseret indlæg: Opdatering af sommergarderoben

 photo sommertoslashj-boozt.jpgPalmeprintede shorts fra Warehouse // Blomstret skjorte fra Warehouse // Flettede kernelæder sandaler fra Pieces // Grønne leopardprintede shorts fra Only // Multifarvede melerede shorts fra French Connection // T-shirt med diamantprint fra Vero Moda // Orange, pink og leopardprikkede sandaler fra Pieces // Symmetrisk printet skjorte fra Inwear // Symmetrisk printede bukser fra Inwear // Gule sandaler fra Shoe Biz // Tie-dye top fra Vero Moda // T-shirt med læbeprint fra Baum und Pferdgarten // T-shirt med pink pigeprint fra Rützou // Etnisk printede shorts fra Gestuz

[Sponseret indlæg]

Udover kjoler til sommerens bryllupper så har jeg også et akut behov for at købe mere sommertøj til de varme, dovne dage, hvor man spontant tager i Kongens Have, på stranden eller til grill-aften og bare skal smide en luftig top, et par shorts og flade sandaler på sammen med faktor 50 😉

Min sommergarderobe består faktisk mest af printede, pyjamasagtige bukser samt nederdele i alle former og farver, men lige præcis shorts er svært underrepræsenterede i underdelssektionen af sommergarderoben – det skal der laves om på! Til shortsene vil jeg tilsætte en enkel top eller tee med print, og helt slip giver jeg ikke på de printede bukser, for sættet fra Inwear er to die for!

Jeg er også ret hooked på de gule sandaler fra Shoe Biz, og de findes også i en fin småblomstret version, som er noget nær de perfekte sommersandaler.

Så må vi bare håbe, at det gode sommervejr fortsætter, så hele den opdaterede sommergarderobe kan luftes 😉

Indlægget indeholder affiliate-links

[Sponseret indlæg]

2 kommentarer

 • Anine

  Jeg MÅ simpelthen komplimentere dig for din måde at bringe sponserede indlæg på! På mange blogs føler jeg mig en lille smule snydt, når jeg, efter et indlæg, når til det lillebitte ‘sponseret’ i bunden. Men hos dig læser jeg rent faktisk indholdet, fordi jeg ikke føler at du prøver at vildlede mig, eller skjule at indlægget er direkte betalt. Gid flere gjorde det så tydeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Anine,
   Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂 Jeg føler mig nemlig også en smule “snydt”, hvis jeg læser et indlæg, og det så lige er afsluttet med et “sponsoreret indlæg” i bunden 😉 Så hellere være helt åben og gennemsigtig omkring det!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: That dress again