Pink frakke

Dagens outfit: Hot Town

 photo outfit_220713.jpg
Skjorte fra Ganni, bælte fra H&M, shorts fra Gina Tricot, sko fra H&M, solbriller fra Monki og taske fra Balenciaga

Hejsa, alle! I dag har det været en rigtig mandag: Jeg sov dårligt på grund af varmen, og så har jeg vist ikke fået drukket nok vand de sidste par dage, for jeg har været lidt utilpas med hovedpine og svimmelhed. Så husk at drikke vand! 😉 Og mandagen blev da bestemt ikke bedre af, at jeg fra mit arbejde har udsigt til havnebadet på Islands Brygge og Fisketorvet, så jeg rigtig kan sidde på min pind og se alle dase i solen og hoppe i vandet, når det bliver for varmt. Hmmm, jeg må kurere min mandagsbitterhed med en is og booke hotel til vores ferie i september – egentlig burde jeg nok ikke brokke mig så meget, når alt kommer til alt 😉

2 kommentarer

 • Eva Sjælland

  Det er simpelthen ét af de allerflotteste sommer-outfits, jeg har set i år! Så stilet, simpelt men alligevel noget særligt! Og din nye frisure passer jo bare perfekt til looket!
  Håber det hjælper lidt på dit mandags-humør (selvom det er tirsdag i dag) hø hø

  Knus Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det hjalp i den grad! Tak for den søde kommentar 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink frakke