Slow Monday

Dagens outfit: Pink splash

 photo outfit_300713_1.jpgBuksedragt fra Nelly (gave), sandaler fra Miu Miu, taske fra Balenciaga

I dag var det nok en kende optimistisk at hoppe i så sommerligt tøj, men det er nu også rart med lidt pink på så grå en dag 😉 Jeg elsker seriøst denne buksedragt; farven og snittet er lige mig – det eneste minus er, at den skal stryges 😉

2 kommentarer

 • Eva Sjælland

  JA!! Det er lige dig!! Du ser brand-godt ud Maria!
  Og jeg har nu bestemt, jeg skal have min draperede pink Stine Goya-kjole på i morgen … UANSET vejret. (selvom vi her i Thy ikke har fået en eneste dråbe vand endnu, og chancen for sol igen-igen-igen i morgen er høj) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, hvor er du sød – og i Stine Goya-kjolen med dig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow Monday