Dagens outfit: Peachy & pink

Dagens outfit: Skørtejæger

 photo outfit_170713_1.jpg photo outfit_170713_2.jpgTee fra Zoe Karssen, nederdel fra MSGM, sandaler fra Billi Bi og taske fra Gucci. Neglelak er “Reggae Splash” fra Rimmel

Lejligheden er ét stort rod af uudpakkede kufferter og Ikea-poser, da vi siden vores ferie ikke rigtig har været hjemme. Min kæreste tager sig nogle laaange dage på tegnestuen, så efter arbejde er det mig, der må tage ud til svigerforældrenes kat og holde den med selskab. Heldigvis har de en have og en liggestol, så det er til at overskue 😉

Her får I lige dagens antræk i en nederdel, som jeg har savlet længe over. Elsker struttet, blonderne og det fine print – så jeg blev nødt til at slå til, da den kom på udsalg. Av, mit Dankort, men også av, hvor er den bare fin 😉 Den kan stadig fås hos Stylepaste, hvor jeg selv har købt den – elsker den webshop, især når der er udsalg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Peachy & pink