Sponseret indlæg: Festival-styling

Happy 4th July

 photo cupcakes.jpgEt hurtigt hej fra mig, inden jeg styrter ud af døren igen. Jeg skal nemlig fejre 4th July med hr. kæreste og en håndfuld venner. Min kæreste har sørget for spareribs med hjemmelavet barbecuesauce, mens jeg har sørget for disse lækre jordbærcupcakes. Opskriften har jeg fundet hos Emily, og jeg har bare lige tilsat blå krymmel, så de er rød/hvide/blå som det amerikanske flag. De smager super skønt, da jeg allerede har prøvesmagt en portion med mine kolleger (minus blå krymmel ;)) Ka’ I ha’ en rigtig skøn aften 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Festival-styling