Søndagssang: Acid House Kings - Tonight Is Forever

Home again

 photo ferie_1.jpg photo ferie_2.jpgSå blev det mandag igen efter en uges fantastisk ferie. Min kæreste og jeg pakkede bilen (som jeg har lånt af mine forældre), og sammen med venner plus vedhæng drog vi i alt otte personer fordelt i to biler ud i det danske sommerland. Sommerhus på Sjællands Odde, gårdferie syd for Aalborg og sommerhus igen ved Vesterhavet, det var simpelthen så rart at koble af uden 3G, hårtørrer og Outlooks evindelige strøm af mails, der skal besvares. Og så var vejret jo bare helt perfekt 🙂 Jeg har ikke taget decideret feriebilleder til bloggen – har i det hele taget ikke tænkt i blog den sidste uges tid 😉 – men her får I lige to af mig fra privatalbummet. Sommer i Danmark er nu ikke helt slemt, når man har det sjovt med venner, lambrusco, der smager af saftevand, og sene nætter om bålet. Bestemt en succes, der skal gentages!

Hvordan har I holdt/holder I sommerferie i år?

2 kommentarer

 • Hvor lyder det altså bare hyggeligt. Uh, sådan en lambrusco kan altså blive farlig i længden, da de smager så godt.
  Jeg startede sommeren ud med to uger i Egypten sammen med min søde kæreste tilbage i maj måned, og rejser til USA i tre uger med mine forældre og min søster om et par uger, og så er det vist også slut med udenlands rejser i år, måske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder godt nok lækkert! Rigtig go’ ferie 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Acid House Kings - Tonight Is Forever