Dagens outfit: Kaffe, Krøger & Kähler

Kähler Spisesalon i Tivoli

 photo kahlerspisesalon.jpgSom nævnt i går var Rikke og jeg en tur i Tivoli for at nuppe en kop kaffe og en bid kage, og jeg fik lokket hende med i Kähler Spisesalon, der lige er åbnet derinde (lige over for Grøften). Jeg stiftede først bekendtskab med spisesalonen via Mira, der har været på besøg i den oprindelige i Aarhus, og da jeg fandt ud af, at den åbnede i Tivoli, vidste jeg, at jeg måtte derind. Jeg elsker nemlig Kählers keramik, og mad og drikke bliver jo kun bedre af at blive serveret på så udsøgt service, ik’? 😉

Udover at være udsmykket og udstyret med Kählers flotte sortiment, så er spisesalonen også møbleret med andre danske designklassikere som lamper fra Le Klint, Wegners Y-stole, udstillingsmoduler fra Montana og meget mere – så sætter du pris på ikke bare god mad, men også dansk design, så er det klart et besøg værd.

Rikke og jeg sad ude under den overdækkede terrasse og nød en skønt smagende kopkaffe – og stempelkanden, den blev serveret i, er straks skrevet på ønskelisten. Kagen var ret fancy og avanceret med bl.a. “tørret sandkage”, skovsyre, bær og en masse andet sjovt, og jeg fik selvfølgelig lyst til både at købe de smukke Mano Tallerkener og matchende krus.

Udover kage og kaffe kan man både få smørrebrød til frokost, ligesom man også kan spise der om aftenen – mon ikke jeg kan få lokket hr. kæreste derind en dag; han er jo både til den gode mad, og det go’e design 😉

Er der andre Kähler-fans derude?

4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg arbejder i Kählers outlet butik i feriebyen Karrebæksminde.
  Men jeg kan se, at jeg lige må en tur forbi Tivoli snarest.
  Mit hjem er fyldt med Kähler, heldigvis er kærestemanden lige så vild med tingene som jeg selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, må da ud og kigge i det outlet engang 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Jeg er også fan! Så kaffekopperne hos min arbejdsgiver (er barnepige) for lidt siden, og har bare været vild med kähler lige siden! I går fik jeg så en meget fin studentergave fra dem, med en skål og to vaser – Så fint! 🙂
  Må altså snart skaffe mig nogle flere ting derfra! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ih, det lyder som nogle fine studentergaver 🙂 Stort tillykke!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kaffe, Krøger & Kähler