Sponseret indlæg: Sommer!

Pink frakke

 photo pinkcoat.jpgNu ved jeg godt, at en vinterfrakke er det sidste, I tænker på i denne hede, men for mig er jagten – eller i hvert fald overvejelserne omkring anskaffelsen – så småt begyndt at gå i gang 😉 Jeg har allerede en rigtig fin, sort frakke fra COS, og sidste år blev det til en gråprintet fra H&M, så hvis jeg skal have en ny frakke til vinter, så skal det klart være en med mere spræl i og meget gerne i pink 🙂 Der er rigtig mange fine bud på AW13-catwalksene, men jeg krydser nu også lidt fingre for, at H&M kommer på banen her…

Er I begyndt at gøre jer lidt tanker omkring årets kommende vinterfrakke?

(billeder fra stinegoya.com, copenhagenfashionweek.com og style.com)

8 kommentarer

 • Jeg købte allerede min vinterjakke i foråret (meeeeget sent eller meeeeget tidligt på den), men da jeg så Designers Remix’s vinterjakke “Tilda” måtte jeg slå til. Den ligner den midterste på en prik og er nok et af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, det der Stine Goya sæt er lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er ikke alene om frakke tankerne! Jeg har dog allerede ført tankerne ud i livet og investeret i den smukkeste, let oversize, uldfrakke fra Isabel Marant i grå/sort 🙂
  I min verden er den jo et køb for livet, og jeg vil så gerne worke den NU, så jeg kan næsten – og kun næsten – blive ked af de høje temperaturer vi har for tiden 😉
  Jeg er da næsten 100 på, at H&M nok skal kreere en fin lyserød sag, som du kan varme dig i, når tiden er til det, krydser i hvert fald fingre 🙂
  God dag:)

  / Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, er slet ikke misundelig – IM laver SÅ fine frakker! Og krydser også fingre for, at H&M kommer mig til undsætning 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  ÅRHH… jeg er så enig med dig! hvor sjovt, du kommer med dette indlæg. Jeg har søgt og søgt på en pink vinterfrakke allerede nu. Jeg må og skal have fingre i en. Skal vi ikke aftale at krydse fingre for en lækker H&M (måske Trend) sag i sart pink, det vil min konto i hvert fald elske mig lidt for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Sommer!