Ternet frakke

Slow Monday

 photo summer-I.jpgJeg håber, I har nydt den varme/lumre weekend, for det har jeg i den grad! Fredag besøgte jeg en veninde i Hillerød, hvor hun og hendes kæreste har købt hus, og om to uger skal de giftes! Det føles, som var det i går, at hun og jeg tog i byen i Odense og lavede body tequilas på bartenderen i Sir Club – men nu må jeg vist se i øjenene, at vi er ved at blive ret så voksne 😉

Søndag var jeg så til middag hos svigerforældrene, der lige er kommet hjem fra ferie i Sydfrankrig – og for mit vedkommende fortsætter weekenden faktisk i dag, for jeg har lige lidt afspadsering, der skal høvles af. Jeg skal hente min familie, der har været fire uger i USA (slet ikke misundelig!) i lufthavnen, og så skal de lige fodres herhjemme, inden de tager hjem til Fyn. Hvorfor er det ikke mig, der har været på ferie? Vræl!

(billeder fra studdedhearts.com)

2 kommentarer

 • Det lyder som en god weekend 🙂 Her har den bare stået på arbejde i det aaalt for varme vejr hvis du spørger mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er også surt at arbejde, når det er så varmt 🙁 Varmefri, tak 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ternet frakke