Dagens outfit: Sommersæt

Smukke bluser fra Rützou AW13

 photo rutzou_aw13_1.jpg photo rutzou_aw13_2.jpgI slutningen af april besøgte jeg Rützous fine residens ved søerne for at se AW13-kollektionen, og da efterårsvarerne så småt er begyndt at blive leveret til forretningerne, er det endelig relevant for mig at dele de ting, jeg faldt for i showroomet 🙂

Kollektionen er inspireret af historien om linedanserinden Elvira Madigan og den svenske løjtnant Sixten Sparre, der havde en affære, og det endte med, at han skød hende og derefter sig selv i Nørreskoven på Tåsinge. Da jeg selv er fra Sydfyn, kender jeg alt til historien om de to ulykkeligt elskende, og jeg kunne da ikke lade være med at være lidt lokalpatriotisk over, at den historie har været inspiration til en hel tøjkollektion 😉

Referencerne til den feminine linedanserinde og den maskuline/militære løjtnant – og de kontraster, der opstår mellem de to modsætninger – er at finde i hele kollektionen, og mine favoritter var disse to toppe, der med sine dramatiske flæser i taljen og i ærmerne er en perfekt kontrast til et par skinny jeans. Den nude bluse kan fås HER, mens den blå kan fås HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sommersæt