Kähler Spisesalon i Tivoli

Sponseret indlæg: Festival-styling

 photo festival-styling.jpgMig anno 2013: Cardigan fra Selected Femme, bluse fra Redgreen (gave), bælte fra Pieces, nederdel fra Selected Femme, taske fra Becksöndergaard (gave), solbriller fra Tiger of Sweden (gave) og sneakers fra New Balance. Mig anno 2012: Strik fra Bik Bok, shorts fra New Yorker og gummistøvler fra Føtex

[Sponseret indlæg]

Yay! Så fortsætter vi med Louis Nielsens Blogger Challenge 🙂 Første udfordring var at møde Helena Christensen, og til den næste opgave har jeg fået tilsendt en stribet trøje fra Redgreen og et par solbriller fra Tiger of Sweden, som jeg skulle style i et festival-outfit. Jeg synes, at det kunne være sjovt at sammenligne mit stylede outfit med det, jeg havde på til Roskilde sidste år – og man kan nok godt se, at jeg håber, at vejret bliver en smule bedre 😉 Selv om udsigten til en skyfri himmel ikke ser super gode ud pt., så krydser jeg fingre for, at vejret bliver bedre, når jeg rammer festivalpladsen på lørdag. Ses vi? 😉

Husk, at du kan uploade dit eget brillelook og deltage i en super fed konkurrence på Louis Nielsens FB.side 🙂

[Sponseret indlæg]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kähler Spisesalon i Tivoli