Søndagssang: Icona Pop - I Love It

Sponseret indlæg: Sommer!

 photo summer-boozt.jpgPrintet tee fra 2ND DAY, pink shorts fra Custommade, pink bikini fra Only, sandaler fra Mentor, stribet top fra Soaked In Luxury, printede shorts fra Style Butler, fjerprintet bikinitop og –trusse fra Pieces, sandaler fra Birkenstock, printet top fra Minus, prikkede denimshorts fra Vero Moda, slangeprintet bikinitop og –trusse fra Pieces og orange sandaler fra Billi Bi

[Sponseret indlæg]

Når solen brager ned fra en skyfri himmel, kan jeg vel ikke være den eneste, der føler, at garderoben er fuldstændig blottet for klæder egnet til den varme, som vi så sjældent er forundt her i Danmark? Jeg mangler shorts, luftige toppe og sandaler, som nemt kan skrælles af, når bikinien skal luftes på stranden, og derfor har jeg surfet lidt rundt på Boozt.com og sammensat disse tre looks, som ville være perfekte i heden. Jeg er især vild med outfittet til venstre… Hvilket look er din favorit?

Indlægget indeholder affiliate-links

[Sponseret indlæg]

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Icona Pop - I Love It