DAYdreaming

5 favoritter i juli 2013


En smule forsinket…Men nu er det her: 5 favoritter! Hvis der er noget, der ikke fremgår helt tydeligt i videoen, så er I selvfølgelig velkomne til at spørge i kommentarfeltet 🙂

2 kommentarer

 • TiW

  Uuuh, har haft lyst til at prøve ingrow go siden jeg så den hos amodelrecommends – nu må det være! 🙂 Jeg er vild med dine fem favoritter-videoer, fordi du viser produkter, som ellers ikke får så meget opmærksomhed her i DK. The downside er jo så at jeg har lyst til at købe det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg tror også, at det var hos A Model Recommends, at jeg så den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYdreaming