Dagens outfit: Army & neon

Asian fusion fra Baum und Pferdgarten

 photo baumundpferdgarten.jpgKjole, tørklæde og bluse fra Baum und Pferdgarten

Mens Baum und Pferdgarten får velfortjent bloghype for de leopardprintede sæt og kjoler, som de har lanceret denne sæson (bevares, jeg er selv faldet i ;)), så synes jeg også, at deres print kaldet “Asian Fusion” fortjener lidt opmærksomhed. Jeg elsker mikset af camouflage- og palmeprint, der opbrudt af sorte blokke, bevarer deres grafiske enkelhed. Min favorit er kjolen, som sagtens kan bruges nu med solbrune ben, og når kulden slår kløerne i os, er det på med uldstrømpebukserne og den vamsede cardigan.

Både kjole og bluse kan fås i mere taljerede versioner, hvis man er til det. Og med navnet “Asian Fusion” må det være et eller andet tegn fra shoppeguderne om, at jeg skal slå til, ik’? 😉

4 kommentarer

  • Jeg må ærligt indrømme at min første tanke var “nej”, men kjolen er egentlig meget cool.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Det er fedt. Jeg er normalt slet ikke til camouflage, men her kan jeg faktisk godt lide det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Army & neon