Sponseret indlæg: Lækker leobuks fra Custommade @ Boozt.com

Blush of my dreams

chanel-cremeblushLige siden Lisa Eldridge bloggede om de nye cream blushes fra Chanel, har jeg været fuldstændig forelsket og samtidig helt ængstelig over, hvordan jeg mon skulle få fingre i dem – for der bliver nok rift om dem! Jeg elsker cream blushes og bruger stort set ikke andet – især om sommeren – så disse Chanel-skønheder SKAL hjem i min samling. Og så hjælper det nok heller ikke på cravingen, at Temptalia har givet dem topkarakterer 😉

Den 16. august skulle de gerne lande her i Danmark, men i USA er de allerede blevet lanceret, og jeg sendte mine søstre, der var på ferie der, på jagt efter dem. Ti steder var de henne og spørge, og beskeden var den samme: Udsolgt! Så nu venter jeg tålmodigt til den 16. og håber, at de ikke bliver revet væk på to sekunder…

Er I også blevet forelsket i Chanels nye blush?

(billede fra lisaeldridge.com)

10 kommentarer

 • Den dusede roede farve er perfekt. Og cool billede sammen med blomsterne. Syntes det er noget send de lancere den, jeg ser det mere som en foraars og sen-sommer farve, end en efteraars farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Synes også, det er lidt sent – den skal komme NU 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig godt, de er simpelthen så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  ÅRHHH :O MÅ-EJE!!
  Bor heldigvis i så meget provins-by, at min lokale Chanel-pusher automatisk ligger det nye til side og ringer til mig ha ha … ved ikke hvem, det siger mest om! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det sgu da mega go’ service 🙂 Jeg vil også ha’ sådan en Chanel-pusher 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de altså bare fine! Tror da vist også lige jeg skal kigge lidt ekstra på dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  De er lige kommet op på http://www.garden.co.uk i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Var inde i Magasin i dag, og der var de desværre ikke kommet 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Lækker leobuks fra Custommade @ Boozt.com