Dagens outfit: Gammel kombi

Bryllupsfrisure

 photo wedding-hair.jpgInspiration fundet på Pinterest

På lørdag skal min skønne veninde giftes med sit livs udkårne, og jeg glæder mig sådan til at fejre det med hende og alle hendes nærmeste 🙂 Jeg regner med at have en kjole, som jeg allerede har hængende i skabet på til anledningen (selvom jeg har sådan en trang til at panikindkøbe en eller anden sag, just in case – kender I ikke det?), men har planer om at shine kjolen op med en flot opsat frisure, så kjolen på den led får nyt liv. Jeg vil booke en tid hos StyleBox – læs om mit besøg der HER – og jeg har derfor fundet lidt inspiration frem på Pinterest.

Ikke alle frisurerne kan realiseres i min relativt korte manke (det er en af de få gange om året, hvor jeg savner mit lange hår!), men jeg tænker noget flet, måske lidt blomster og et lidt messy og ikke for poleret udtryk.

Hvis I har nogle gode frisure-forslag, må I meget gerne dele dem i kommentarfeltet 🙂 Og jer der skal til bryllup i år: Hvordan skal jeres hår sættes?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Gammel kombi