Blush of my dreams

Dagens outfit: Army & neon

 photo outfit_010813_2.jpg photo outfit_010813_1.jpgKjole fra Karl Lagerfeld, bælte fra Pieces, sandaler fra Koné og taske fra Balenciaga

Den lidt halvtrætte grimasse skyldes, at jeg efter arbejde ræsede ind og tilbragte den sidste halvanden time, forretningerne i city havde åbent, med at finde en gave til min veninde og hendes kæreste, der skal giftes i næste uge. Men det går altså ikke at shoppe gave under tidspres!

Parret har selvfølgelig udstyret gæsterne med en udførlig ønskeliste, som jeg selvfølgelig kunne shoppe ud fra (hvis gavekoordinatoren gad svare på min mail…), men jeg drømmer lidt om at finde den ting, de ikke vidste, de ønskede sig, og som de ender med at sætte pris på i mange år fremover.

Nogen, der har en idé til den perfekte bryllupsgave?

14 kommentarer

 • Mette Glerup

  Champagnesabel… Til at brilliere og fejre resten af livets begivenheder med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er faktisk en go’ ide 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup

   Enig 😉 Og måske især fordi alle ønskerne på ønskesedlen oftest er brudens ønsker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kan du have ret i 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  …ellers syntes jeg også at kunst eren meget kærlig og personlig gave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Kunst er også en rigtig go’ idé 🙂 1000 tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din kjole 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Har ingen gaveinspiration, men hold nu op hvor er neon og army en lækker sammensætning! og så pynter Bal jo på alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gavekort til restauranter er altid en god ide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Maria.
  Først og fremmest vil jeg sige tak for en rigtig god blog. Din blog er en af dem jeg altid vender tilbage til, fordi jeg synes du formår at holde et virkelig fint og relevant niveau. Selvom vi ikke har præcis den samme stil, bliver jeg virkelig inspireret over den måde du sætter tøj sammen 🙂 Jeg skal også til bryllup snart (min søsters) og jeg har samme problem mht gave. Til polterabend’et snakkede jeg med en af hendes veninder, der fortalte at til hendes bryllup havde nogle givet hende og hendes mand, et virkelig godt restaurant-besøg, sammen med dem de fik gaven af. Hun sagde at det var en af de gaver de oftest snakkede om og var glad for. Bare en ide 🙂
  Også tak for hår-inspirations-indlægget!
  VH Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak for de søde ord 🙂 Jeg er rigtig glad for, at du deler den historie med mig, for jeg endte faktisk med at give dem et gavekort til en middag med mig og min kæreste. Og det er en restaurant, som jeg ved har en helt speciel betydning for dem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blush of my dreams