Balenciaga, baby!

Dagens outfit: Drømmeskoene er mine!

 photo outfit_280813_1.jpg photo outfit_280813_2.jpg photo outfit_280813_3.jpgTop fra H&M, nederdel fra Bik Bok, sandaler fra Balenciaga og taske fra 3.1 Phillip Lim

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er en taskepige, men det betyder jo ikke, at jeg ikke også drømmer om sko 😉 Ét af de par, der har stået på listen over drømmesko, er dette par fra Balenciaga, som jeg har cravet og blogget om HER – ligesom Ditte har jeg savlet over dem, da de først kom på banen for en fem års tid siden, men der havde jeg på ingen måde råd til dem. I år blev de så relanceret, og alt godt kommer åbenbart til den, der venter, for jeg fandt dem på udsalg til 1/3 af prisen. Hvor heldig har man lige lov til at være? 🙂

Med sine store sølvnitter passer den perfekt til min Balenciaga-clutch – eller bliver det måske lidt for matchy-matchy?

Nå, nok og skoENE 🙂 Nu vil jeg smutte igen, for jeg skal spise middag med mine tre søstre. Hygge!

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga, baby!