Tips til Genève, tak!

Dagens outfit: Nude “natkjole”

 photo outfit_200813_1.jpg photo outfit_200813_2.jpgKjole fra Rützou, taske fra Boyy og sandaler fra Birkenstock

“Har du taget din natkjole på?”, konstaterede hr. kæreste, da han så dagens antræk – og den arme mand kan da tydeligvis ikke se, at på mig har jeg den mest fantastiske silkesag købt røvbilligt på lagersalg 🙂 På alle andre ville det nok have været en tunika eller skjorte, men på lille mig er det altså en kjole 😉 Jeg har et eller andet med nude for tiden… Synes det er så delikat og elegant en farve!

Hvis I selv vil hapse lidt røvbillige sager på lagersalg, så er der stadig Rützou-lagersalg i morgen mellem 8-19 i KFUM-huset i St. Kannikestræde 19, 1. sal. Jeg har selv fået hapset mig nogle fine ting der, så af sted med jer!

10 kommentarer

 • Ditte

  Uh, den er smuk! Har du et stylenavn på den mon, i tilfælde af at man skulle være heldig at kunne finde den på nettet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kan desværre ikke finde noget stylenavn – kun et stylenr.: 8118, men det kan du vel ikke bruge?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Theresa

   Hej Ditte
   Kjolens desnavn er Silk Georgette og stylenr er 1004-8118 og den findes både i vanille og sort. Desværre blev den revet væk under lagersalget men pøjpøj med at finde den derude 🙂 Mvh Theresa fra Rützou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for svar, Theresa 🙂 Den er sååå fin 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En virkelig virkelig pæn natkjole 😉
  Jeg er slemt misundelig over at det ikke blev afholdt i Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Hvor ER den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Tusind tak Theresa 🙂 Så har jeg noget at gå ud fra i min søgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til Genève, tak!