Inspiration

Dagens outfit: Yellow & stripes

 photo outfit_290813_1.jpg photo outfit_290813_2.jpgStrik fra Benetton, nederdel fra MSGM, sandaler fra H&M og taske fra 3.1 Phillip Lim. Ringe fra Accessorize og Topshop. Neglelak er Reggae Splash fra Rimmel

Det er som om, jeg panisk gerne vil udnytte, at august stadig kan ryste lidt lune sommernætter ud af ærmet, så jeg har lagt en masse skønne planer for de kommende dage 🙂 Efter arbejde tog jeg ind til Gina Tricot, hvor deres fem års fødselsdag blev fejret med cupcakes, bobler og shopping med rabat – kan I huske, da jeg skrev om Gina Tricots åbning for fem år siden? Der var jeg ret så begejstret og er det i og for sig stadig 😉

Bagefter tog jeg til Mokaï-event med Emilie og en kollega, inden turen gik hjem til hr. kæreste, der havde lavet lækker mad. Mmm! Så bliver sådan en højhellig torsdag ikke bedre 😉

Tak til Emilie for at agere fotograf!

10 kommentarer

 • Hvor ser du glad ud 😀 Og virkelig et dejligt outfit med masser af sommer, sol og glade farver! Det gjorde i hvert fald mig i rigtig godt humør 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, jeg havde også fået en enkelt Mokaï 😉 Og tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  Du ser som altid brandgodt ud! SÅÅ fedt at sætte den gule farve til den misundelsesværdige flotte nederdel! 🙂

  Har du forresten set den rosa/lyserøde “korte” uldfrakke fra Zara i virkeligheden? Nu bor jeg jo desværre ikke i nærheden af Kbh/Zara, men vil bare så gerne vide, om den er pæn irl, og om den kun er så kort på den tårnhøje model. (Jeg er også medlem af miniput-klubben jo 😉 )

  Knus Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak, Eva 🙂
   Jeg har faktisk været inde og prøve den fine frakke, og den er rigtig fin! Hvis du ligger mellem to størrelser, så ville jeg vælge den store, så man kan have en strik indenunder, for den er nok ikke varm nok til de mest kolde vinterdage 😉 Jeg er 152 cm høj, og den havde en fin længde på mig – den dækkede i hvert fald måsen, hvilket er et must for mig 😉 Håber, det var svar nok, ellers spørger du bare!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 tak for svar! Særligt det med str. er i hvert fald relevant. Åhh jeg er alligevel en 11-12 cm. højere, så bliver i tvivl om længden nu. Men den kan jo altid sendes tilbage, hvis det ikke fungere,

   Knus Eva

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var så lidt 🙂 Du må endelig vende tilbage med, hvad du ender med 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love your skirt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration