Ring party

(gårs)Dagens outfit: Stripes & paisley

 photo outfit_150813_1.jpg photo outfit_150813_2.jpg photo outfit_150813_4.jpgSweatshirt fra Ganni (gave), bukser fra InWear, taske fra Gucci og sko fra H&M

I går besøgte jeg min søster på Nørrebro. Hun rejser snart tre måneder til Nepal for at være frivillig, så det er jo lige det med at få set hende lidt inden 😉 Vi lavede lækker vietnamesisk mad og gik en lang tur på Assistens Kirkegård, hvor vi lige fik ordnet – eller i det mindste vendt – verdenssituationen. Og fik taget et par hurtige outfit-billeder med min iPhone 😉

Da hun fremlejer sit værelse i det kollektiv, hun bor i (og inden I spørger, så har hun allerede fundet en lejer!), skal hun pakke sine ejendele væk, og jeg har været så heldig at få lov til at “babysitte” hendes jakke fra Helmut Lang og hendes Donna-taske fra Alexander Wang. Det går jo ikke, at de kommer på loftet 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ring party