Dagens outfit: Drømmeskoene er mine!

Inspiration

 photo atlantic-pacific.jpgDer er mange bloggere, hvis garderober, jeg godt gad at gå på opdagelse i, men skulle jeg nu vælge én blogger, hvis walk-in jeg måtte tømme på bedste tøm-en-fætter-BR-på-30-sekunder-manér, så skulle det nok være Blairs! Hun står bag bloggen Atlantic Pacific og har bare den mest inspirerende stil. Hendes outfits er altid polerede og gennemførte og fyldt med detaljer, men den er også farverig, legesyg og glad. Hvis bare man selv kunne sammensætte sådan nogle outfits hver morgen 😉

Hvilken bloggers stil inspirerer dig?

(billeder fra atlantic pacific)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Drømmeskoene er mine!