Bryllupsfrisure

Mere pink

 photo pinkfall.jpgBlazer fra Zara, bukser fra Zara, lampe fra Studio Snowpuppe set hos Cahetu, tallerken fra Kähler set hos Luxoliving, plakat fra No17 set hos Cahetu, top fra Selected Femme, shorts fra Topshop og cardigan fra By Malene Birger

Forår og sommer har været en pink sæson for mig – se bare HER – og heldigvis ser det ud til, at jeg kan fortsætte mine pink udskejelser til vinter og efterår 🙂 Udover en pink frakke så måtte alle disse sager også gerne finde hjem til mig – især det pink suit fra Zara er SÅ cool!

På interiør-fronten må der gerne snige sig lidt pink ind også… Jeg drømmer om at samle Mano-tallerkner fra Kähler, og der vil jeg starte med de pink frokosttallerkner og så senere supplere med de hvide middagstallerkner. Prøv lige tænk at invitere gæster med så pænt et stel!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsfrisure