Asian fusion fra Baum und Pferdgarten

Søndagssang: C.V. Jørgensen

storbyens små oaserKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg har haft så travlt med at ligge på stranden, at det alt for sent er gået op for mig, at det i dag er månedens første søndag og dermed tid til fem favoritter! I stedet får I lige en dansk sommerklassiker, og så må jeg se, om jeg får tid til at filme videoen i næste uge – der er det nemlig modeuge, så jeg får lidt småtravlt 😉 Rigtig dejlig søndag til alle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asian fusion fra Baum und Pferdgarten