Dagens outfit: Støvler + strik

Sponseret indlæg: Lækkerier fra Boozt.com + rabatkode

 photo boozt-rabat.jpgSweatshirt med hund fra Custommade, nederdel med marmorprint fra 2ND Day, bomberjakke med mønstermix fra Day Birger et Mikkelsen, frakke med læderærmer fra Gestuz, nude strik fra Stella Nova, trøje med peplum fra Baum und Pferdgarten, coatigan fra Day Birger et Mikkelsen, nederdel med zebraprint fra Vila, frakke med læderdetaljer fra YAS, sweatshirt med glitter fra Day Birger et Mikkelsen, pink strik fra Filippa K, quiltet frakke fra Baum und Pferdgarten og støvletter fra Ash

[Dette indlæg er sponseret af Boozt.com]

Meget apropos at være i efterårshumør rent garderobemæssigt, så craver jeg frakker, jakker, strik og støvler big time! Ovenover har I et lille udsnit af de nye varer hos Boozt.com, og jeg vil ha’ det hele: Lidt marmorprint, lidt pink strik, lidt navy – åh, kan I lige sige pænt med pænt på? 🙂

RABATKODE
Hvis I også vil shoppe lidt til efterårsgarderoben, kan I bruge koden Bloggersdelight, og så får I 10 procent rabat på alle ikke-nedsatte varer. Den gælder KUN i dag (tirsdag) og for ordrer på mindst 300 kr. Jeg er især svært fristet af nederdelen fra 2ND DAY, coatiganen fra Day Birger et Mikkelsen og støvletterne fra ASH… Hvad craver du?

Indlægget indeholder affiliate-links

[Dette indlæg er sponseret af Boozt.com]

2 kommentarer

  • Mette

    Et lille tip: coatiganen fra day kan fåes på musthaves.dk med 20 procent rabat:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Støvler + strik