(gårs)Dagens outfit: Stripes & paisley

Sponseret indlæg: Louis Nielsen Brillelook 2013-finale

 photo louisnielsen_finale.jpg[Dette indlæg er sponseret af Louis Nielsen]

I sidste uge var jeg til finaleshow i forbindelse med Louis Nielsen Brillelook 2013. Det foregik til et stort anlagt show på Tolboden, og der skulle uddeles en lang række brillepræmier – heriblandt Blogger Challenge som jeg jo har deltaget i den sidste måneds tid.

Selvom jeg syntes, at jeg havde gjort mig ret så umage med alle udfordringerne, så måtte jeg alligevel se mig slået af Marie, der fuldt fortjent tager med vinderen af Årets Brillelook til Tanzania for at dele briller ud til trængende brillebrugere.

Vinderen af Årets Brillelook 2013 blev Ehsan, der var den eneste mand blandt de fire finalister, og der blev også uddelt en pris til en kendt brillebruger, som fik 25.000 kroner til et velgørende formål af eget valg. I år vandt Lasse Rimmer, der valgte at donere pengene til Red Barnet.

I det hele taget var det en aften, der emmede af go’ stil – ikke bare go’ brillestil, men også go’ stil som i, at der var fokus på at støtte et godt formål. Det kan man da ikke andet end at give thumbs up for 🙂

[Dette indlæg er sponseret af Louis Nielsen]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Stripes & paisley