Søndagssang: Miley Cyrus - We Can't Stop

Sponseret indlæg: Sort & hvid

 photo boozt-blackwhite.jpgFrakke fra Selected Femme, sko fra Vagabond, sweatshirt fra Ganni, nederdel fra Vero Moda, halskæde fra Neo Noir, kjole fra Ganni, coatigan fra Geztuz og jakke fra Vero Moda

[Indlæg sponseret af Boozt.com]

Selvom jeg elsker farver og kulørte prints, så er sort/hvide items også absolut uundværlige i min garderobe. De har et lidt mere roligt og klassisk udtryk og er dermed perfekte at mikse med farver og andre prints – eller de sort/hvide styles kan bare bæres for sig selv, hvis man ikke er i humør til den helt store farvepalette 😉

Jeg har udvalgt nogle rigtig fine sort/hvide sager hos Boozt.com, da jeg her til efteråret godt kunne tænke mig at tilføje noget monokromt tøj til en opdatering af efterårsgarderoben. Mine favoritter er især frakken, kjolen og coatiganen. Hvilke er dine favoritter?

Indlægget indeholder affiliate-links

[Indlæg sponseret af Boozt.com]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Miley Cyrus - We Can't Stop