Sponseret indlæg: Strik & støvler

Wedding hair

 photo weddinghair.jpgEfter mit indlæg om bryllupsfrisurer er der en del af jer, der har efterlyst, hvordan jeg endte med et sætte mit hår. Jeg havde booket tid til opsætning hos StyleBox i Fields (læs mit indlæg om åbningen af StyleBox HER), og frisøren Camilla var rigtig sød til at komme med input til, hvad der var muligt med min relativt korte hårlængde. Jeg ville gerne have et look, der var romantisk, men som ikke var for poleret, men på den anden side skulle det heller ikke være for sjusket – og jeg synes, frisøren ramte plet 🙂

Jeg havde desværre ikke tid til det store photo shoot, men jeg håber, I kan ane min frisure på de grynede iPhone-billeder. Jeg var SÅ tilfreds med resultatet 🙂 Camilla krøllede mit hår, touperede det ved hårrødderne og snoede de krøllede hårlokker sammen i en “knold”, mens hun lod noget af håret hængende løst, så det faldt i en krøllet kaskade ned ad nakken. Fortil lod hun et par lokker hænge løst, så mit ansigt blev rammet ind, da jeg foretrækker at have et ikke alt for “skrabet” look. Der blev brugt super mange hårnåle og virkelig MEGET hårlak, så frisuren holdt hele dagen og natten med, og jeg følte mig som en million 🙂 Den gav nyt, glamourøst liv til min kjole fra Carven (se den HER) og mine sko fra Edith & Ella (se dem HER). Jeg vil helt klart anbefale jer at spare det panikkede kjoleindkøb, som vi alle bliver ramt af inden et bryllup; i stedet skal du finde din “gamle” yndlingskjole frem fra gemmerne, og så give den nyt liv med en flot opsat frisure. Because you’re worth it! 😉

En opsætning hos StyleBox koster fra 645 kr., og du kan læse mere på StyleBox’ hjemmeside.

4 kommentarer

 • Ihh, hvor er det altså super pænt! Og prisen er da også lige til at overkomme for så dygtigt et arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak 🙂 Jeg synes også, det er en ganske god pris, for hun tog sig virkelig god tid til det og var virkelig grundig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eej, det endte da med at blive rigtig fint. Så feminint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, jeg blev også super glad for resultatet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Strik & støvler