Rockstud

Back for fall

 photo lakegeneva_jump.jpgSå er jeg tilbage igen efter en lille uge i Schweiz, og det er vist uigenkaldeligt blevet efterår her i Danmark. Det har været en skøn ferie, med masser af dejlig mad, vin og kvalitetstid sammen med min kæreste og hans familie – og så var der jo også et skønt bryllup, hvor min kærestes lillesøster fik sagt ja til sin schweiziske vinbonde <3 I får snart at se, hvilken kjole jeg endte med at tage på 😉

På billedet ser I mig som hoppende turist foran min svogers (for det er han vel teknisk set nu?!) vinmark, der ligger lige ned til Geneve-søen. Der var betagende smukt dernede! Nu er der en bunke vasketøj, der skal ordnes, og så har jeg også lige fået godkendt og svaret på alle de kommentarer, I har været så søde at smide her på bloggen, mens jeg var væk. Vi ses senere!

P.S. På mig har jeg cardigan fra Ganni, tee fra Monki, nederdel fra H&M, sneakers fra Reebok, taske fra Boyy og solbriller fra H&M x Lanvin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rockstud