Dagens outfit: Med låne-Donna

Dagens outfit: Bring the Bling

 photo outfit_040913.jpg photo outfit_040913_1.jpg photo outfit_040913_2.jpgSweatshirt fra Ganni (gave), nederdel fra Bik Bok, sko fra Gina Tricot, taske fra Alexander Wang. Love tag-halskæde fra Jane Kønig, halskæde med sten fra Julie Sandlau og halskæde med “diamant” fra Kranz & Ziegler (gaver)

I går var jeg til et vildt gennemført event med Kranz & Ziegler på Hotel Nimb, og jeg fik denne fine halskæde med et diamant-vedhæng med i godteposen 🙂 Den matcher perfekt til mine fine halskæder, som jeg har fået af Julie Sandlau og Jane Kønig 🙂 Jeg synes, kæderne er rigtig cool sammen, men de kan jo også sagtens bæres hver for sig – men you know me, jeg er sådan én, der er til jo mere, jo bedre 😉

Ellers laver jeg ikke så meget andet for tiden end at gå på arbejde og tælle ned til min ferie i næste uge. Jeg skal stadig lige have fundet ud af, hvordan min kjole skal styles med sko, taske, hår og makeup til brylluppet, vi skal til i Schweiz i næste uge… Jeg kan jo desværre ikke pakke hele mit walk-in med 😉

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med låne-Donna