Boyy-banden

Dagens outfit: Sequin explosion

 photo outfit_270913.jpg photo outfit_270913_2.jpg photo outfit_270913_3.jpg photo outfit_270913_4.jpg  photo outfit_270913_5.jpgCardigan fra Custommade, broche fra Chanel, jeans fra Five Units, støvler fra Selected Femme taske fra 3.1 Phillip Lim. Ringer er fra Erbs & Bjerke (gave) og Rebekka Rebekka. Neglelak er “Haven’t the Foggiest” fra O.P.I. og “Sequin Explosion” fra L’oréal Paris.

En fredag i striber, blåt og pailletter – not too shabby 😉 Cardiganen købte jeg i går, da Custommade holdt lagersalg, og der er jeg som regel på pletten 😉 Det plejer at være bukser, jeg hamstrer, men denne omgang blev det til lidt strik til at opgradere efterårs- og vintergarderoben. Jeansene har jeg også købt på lagersalg, mens støvlerne er købt på superudsalg. Og tasken fik jeg også med 20 procents rabat, da 3.1 Phillip Lim i sin tid åbnede sin webshop. Jo, jo, hvad der er sparet, er tjent – er det ikke det, man siger? 😉

Rigtig go’ fredag til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyy-banden