Min elskovspony

(fre)Dagens outfit: Something Blue

outfit_130913_1 photo outfit_130913_2.jpg photo outfit_130913_3.jpgKjole fra H&M, hårbånd fra H&M, sko fra Friis & Co. (gave) og taske fra Topshop (gave)

Jeg var virkelig i syv sind om, hvilken kjole jeg skulle tage på til brylluppet i fredags, men det endte med at blive denne fine sag fra H&M, der vandt mit hjerte. Især Cathrine fik mig overbevist om kjolens fortræffeligheder, og da jeg så fandt ud af, at kjolen består af en bodystocking og en nederdel – og at delene dermed kan bruges hver for sig – så var jeg solgt! Jeg fandt kjolen på eBay (endda uden overpris!), og den ligner en million – selvom den ikke har kostet det 😉

På lille mig er kjolen med slæb (det kan ses bedre HER), og det synes jeg egentlig var rigtig fint og elegant. Jeg tog en af de stropper i skuldrene, som man bruger, når tøjet skal blive hængende på bøjlen, og syede den på bunden af nederdelen, og så havde jeg en lille dansestrop, så jeg kunne have slæbet over armen, så det ikke var i vejen. Jeg havde også syet en lille trykknap i, da jeg synes, at kjolen var liiige nedringet nok!

Hår og makeup har jeg selv sat og lagt. Find inspirationen til håret HER, mens øjenmakeuppen er fra Chanel. Jeg viser, hvilke produkter jeg har brugt i et separat indlæg 😉

8 kommentarer

 • Sikke dog nogle skønne billeder, og kjolen er bare SÅ flot 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kjolen er så flot 🙂 du har købt den via ebay, hvor lang tid var de om at levere den og hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Jannie,
   Leveringstid afhænger af, hvilken sælger du køber fra, så det kan jeg ikke svare på… Min ankom ret hurtigt, mindre end en uge. Den er til den lille side, så hvis du er mellem to str., ville jeg klart tage den større. Da det er en bodystocking, kommer det jo også an på, hvor “lang” du er, hvis det giver mening 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow en smuk kjole! Og er vild med frisuren – den klæder dig SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Maria.
  Jeg står og skal til bryllup og kan ikke finde en kjole indtil jeg så dig her. Wow hvor er du fin. Er lige blevet mor og vores søn har kolik så den store shopping kan det ikke blive til 😔
  Jeg vil høre om du vil sælge din blå kjole på billedet?
  Mvh Tina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Tina
   Min kjole er desværre ikke til salg… Netshopping er vist enhver nybagt mors redning 😉 Jeg håber, du finder en kjole 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min elskovspony